donderdag 24 september 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Florensis en Desch zetten zich samen in voor goede doelen

Florensis en Desch zetten zich samen in voor goede doelen

Afgelopen zaterdag, de dag voor Moederdag, zou eigenlijk de jaarlijkse Fancy Fair bij Florensis plaatsvinden. Deze altijd zeer goed bezochte plantjesmarkt wordt elk jaar georganiseerd voor het goede doel. Vanwege het corona virus kon de markt dit jaar niet doorgaan, maar in de aanloop had de veredelaar uit Hendrik-Ido-Ambacht al wel 2.000 gesponsorde Grow&Go potten met jonge planten gevuld, die inmiddels in volle bloei stonden. 

Regina Dinkla van Florensis vertelt trots: “Als alternatief hebben we via het netwerk van onze medewerkers en de Facebook volgers van ons Florensis Roparun team alsnog een verkoopactie georganiseerd. Met groot succes zijn alle baskets binnen een paar dagen verkocht en hebben we €12.000 opgehaald voor de Stichting Roparun en onze goede doelenprojecten in Kenia en Ethiopië!”

Bekijk hieronder de video die Desch, sponsor van de hangpotten, heeft heeft gemaakt. Desch is al drie jaar op rij sponsor van 2.000 Grow&Go potten voor de Florensis Fancy Fair. 

Florensis gaat ervoor om op zaterdag 8 mei 2021 de Fancy Fair wel weer te kunnen organiseren op de locatie in Hendrik-Ido-Ambacht.

 


15-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS