zaterdag 11 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Flower Factor maakt doorstart

Flower Factor maakt doorstart

Het waren een paar intense maanden voor Pim van den Akker en het hele team van Flower Factor, maar vandaag, 14 mei, brengen zij positief nieuws naar buiten: Flower Factor maakt een doorstart en gaat door met waar ze goed in zijn. De afgelopen 8 jaar heeft Flower Factor een grote bijdrage geleverd aan de inspiratie en educatie binnen de sierteeltsector. "Wij hebben echt een wezenlijk verschil gemaakt en dat blijven wij doen", vertelt een trotse Van den Akker.

Dit gaat Flower Factor doen met een verfrissende nieuwe insteek, zoals samenwerken met het vertrouwde team van ZZP-ers en een veel meer ‘lean & mean’ manier van werken. "Gezien de tijd waarin we nu leven de beste insteek; flexibel, snel en “on the spot”, maar dan wel met de enorme bak kennis, ervaring en kunde van de mensen waarmee we samen werken", legt Van den Akker uit.

Hij geeft aan zich gesteund te voelen door de wereldwijde community van ruim 100.000 vakmensen inclusief onze oude vertrouwde Flower Factor klanten. "Zowel zij als wij hebben genoeg wensen, ideeën en ambities om op een gedegen manier naar de toekomst te werken, want dat er veel is veranderd en nog gaat veranderen daar geloof ik in." De drang en behoefte naar inspiratie, educatie en creativiteit zal volgens Van den Akker alleen nog maar toenemen: “Er komt een tijd van kansen voor onze sector; en ja, ik weet dat klinkt misschien raar gezien de situatie waarin Nederland, en de wereld zich verkeerd, maar de bedrijven die weten te inspireren, te raken, zodat mensen openstaan om te leren, te groeien met jou product of dienst zich gehoord voelen, ja die bedrijven zullen een voorsprong kunnen realiseren op de toekomst, en dat in nu net wat voor mij de gouden draad in mijn leven is, inspiratie en educatie.”

Flower Factor is er weer klaar voor en kijkt uit naar de prachtige momenten en bijzondere projecten samen met kwekers, veredelaars, scholen, docenten te realiseren, samen het verschil maken.
 


14-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS