maandag 1 juni 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Priva en Aranet willen samen draadloze technologie in kassen naar hoger niveau tillen

Priva en Aranet willen samen draadloze technologie in kassen naar hoger niveau tillen

Priva en Aranet zijn een exclusieve samenwerking aangegaan om geïntegreerde draadloze technologie in kassen mogelijk te maken. De groeiende interesse in data en daarmee de groeiende vraag naar meer en nieuwe sensoren om data te genereren is de belangrijkste aanjager van de samenwerking tussen de twee bedrijven. Zelf geven de bedrijven aan hiermee het gat te dichten tussen platforms voor draadloze sensoren en andere gegevensbronnen in de kas.

Priva is een hightechbedrijf dat hardware, software en diensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en waterhergebruik. Aranet biedt industriële IoT-oplossingen voor omgevingsmonitoring om eenvoudig real-time gegevens te verzamelen en te analyseren. Samen zijn ze ervan overtuigd dat ze omgevingsmonitoring draadloos kunnen maken.

Samenwerking Priva en Aranet voor hoger niveau draadloze technologie in tuinbouw

Patrick Dankers, Product Manager bij Priva: “Nu kunnen we telers van over de hele wereld laten profiteren van alle mogelijkheden die draadloze technologie vandaag de dag kan bieden. In de huidige manier van werken besteden telers te veel tijd aan het organiseren van data en te weinig aan het analyseren van data. Met deze samenwerking kunnen we dit probleem oplossen. Dat betekent dat een teler echt baat gaat hebben bij draadloze technologie en zich kan focussen op nieuwe inzichten om de dagelijkse bedrijfsvoering te optimaliseren. ”

De samenwerking maakt het mogelijk om toonaangevende draadloze monitoring aan te bieden voor de tuinbouwmarkt. Gints Antoms, Sales Director van Aranet IoT Solutions bij SAF Tehnika JSC zegt: “Er ontstaat door de samenwerking een enorm synergiepotentieel door complementaire knowhow van de partijen. We zijn ervan overtuigd dat de uitgebreide draadloze expertise van Aranet in combinatie met Priva's diepgaande kennis van de behoeften van tuinbouwklanten uiteindelijk resulteert in een best-in-class draadloze sensoraanbod voor de tuinbouwmarkt, nu en in de toekomst. ”

 


Leandra de Boef | 13-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS