zaterdag 11 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

MBFE en G-Flowers sluiten aan bij Holex Flower

MBFE en G-Flowers sluiten aan bij Holex Flower

Marc Boers Flower Export (MBFE) en G-Flowers sluiten aan bij Holex Flower B.V., onderdeel van Dutch Flower Group (DFG). Marc en dochter Sannie Boers en Jeroen van der Geest, eigenaren van deze exportbedrijven, hebben hiertoe besloten om verdere groei mogelijk te maken van het klantenportfolio.

Familiebedrijf MBFE is sinds 1988 volledig toegerust op de export van verse snijbloemen in het hogere en exclusieve segment. Samen met Holex zullen MBFE en G-Flowers gebruik maken van de schaalgrootte en marktpositie in de verschillende afzetlanden en waar mogelijk de krachten bundelen om klanten nog beter te kunnen ontzorgen. De eigenaren geven aan verheugd te zijn met de aansluiting bij Holex: “Met de bundeling van onze krachten liggen er grote kansen voor verdere groei. Daarbij is de ‘can do’ mentaliteit een belangrijk onderdeel van onze cultuur en die bij Holex, waardoor onze klanten een nog hogere servicegraad kunnen verwachten.” 

Paul Hoogenboom, directeur van Holex Flower, zegt blij te zijn met deze kans om nog meer mooie en exclusieve bloemen de wereld over te kunnen sturen. “Die markt mag nu even in het slop zitten, maar zal volgend jaar zeker weer gaan pieken. Daar zijn we klaar voor.”

Op de foto van links naar rechts: Peter Wijnands (Holex Flower), Jeroen van der Geest (G-Flowers), Reinier Voskamp (Holex Flower), Marc Boers (MBFE), Rob Ammerlaan (Holex Flower), Sannie Boers (MBFE), Bob van Vianen (Holex Flower) en Paul Hoogenboom (Holex Flower).

 


12-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws



2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS