zondag 5 juli 2020
FN TOP add Meesterlijk geschikt

Online platform Varb komt vaste deelnemers financieel tegemoet

Online platform Varb komt vaste deelnemers financieel tegemoet

Vaste deelnemers van online handelsplatform Varb krijgen korting op de factuur bij de verlenging van het abonnement in de periode van juni 2020 t/m mei 2021. Stichting Varb is een sectororganisatie van en voor buitengroen ondernemers en heeft door de verkoop van het onroerend goed de mogelijkheid om haar deelnemers in deze moeilijke tijden een steuntje in de rug geven.

De oorsprong van Varb ligt in het organiseren van fysieke beurzen. 30 jaar geleden zag Varb, als digitaal handelsplatform voor de boomkwekerij en vaste planten, en sinds 2019 ook bloembollen, haar levenslicht. Omdat fysieke beurzen al lange tijd niet meer georganiseerd worden Varb heeft het bestuur besloten om de locatie van Stichting Varb, bestaande uit een kantoorpand, hal en groot terrein, te verkopen. De opbrengsten van de verkoop geven de financiële ruimte om in deze onzekere tijden de ondernemers tegemoet te komen. De korting per deelnemer bedraagt 200 euro.

De sterke groei van Varb de afgelopen jaren geeft aan dat digitaal handelen steeds meer de norm wordt. De verwachting is dat deze digitalisering in de toekomst doorzet en dat steeds meer ondernemers kiezen voor het digitaal efficiënt handelen. Op dit moment heeft Varb ruim 860 aangesloten bedrijven in Nederland en België.


11-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS