woensdag 23 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Dutch Flower Group mogelijk nieuwe eigenaar Airflo

Dutch Flower Group mogelijk nieuwe eigenaar Airflo

DSV Panalpina A/S, grootaandeelhouder van Panalpina Airflo, heeft de intentie om de activiteiten van Airflo in Kenia en Nederland te verkopen aan minderheidsaandeelhouder Dutch Flower Group (DFG). Airflo is een logistieke onderneming, gespecialiseerd in de handling en verzending van verse producten zoals verse snijbloemen, stekmateriaal, groenten en andere (tuinbouwgerelateerde) producten. Partijen verwachten de komende maanden toestemming te verkrijgen van de de lokale autoriteiten in Nederland en Kenia. 

DFG ziet grote kansen om met de know-how vanuit haar sierteeltactiviteiten de supply chain vanuit Afrika verder te versterken met de meest optimale koelketen vanuit de expertise van Airflo. Dit voor zowel de eigen bedrijven als de bestaande Airflo klanten, bij zowel de import vanuit Kenia van verse snijbloemen als andere verse producten, zoals groenten.

Het management van Airflo zal ongewijzigd worden voortgezet door Pim de Wit als general manager Airflo B.V. in Nederland en Peter Verner Kristensen als managing director Airflo Ltd in Nairobi, Kenia.
 


08-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS