zaterdag 11 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Voorlopig laatste magazine 365 dagen bloemen: een zomer vol vrijheid

Voorlopig laatste magazine 365 dagen bloemen: een zomer vol vrijheid
Met als thema: ‘een zomer vol vrijheid’ presenteert de promotiecommissie 365 dagen bloemen een magazine vol kansen en mogelijkheden voor het zomerseizoen. De campagne biedt de bloemist naast het magazine ook online tips én kosteloos digitaal promotiemateriaal; posters en fotografie.
 
 
“Toen we deze editie maakten, kon niemand bevroeden hoe anders de wereld er nu uit zou zien”, vertelt Marion Klaver, projectmanager. “Een jaar geleden is het thema bepaald. Vanuit het assortiment is de zomer een feest voor de bloemist; zoveel keuze en variatie. Maar vandaag de dag krijgt ‘zomerse vrijheid’ een nieuwe lading en wending; bloemisten worden nog meer uitgedaagd om via social media te communiceren met hun klanten én hen zo te bereiken. De ondernemersgeest wordt geprikkeld en biedt nieuwe kansen.”

De promotiecommissie ziet zich genoodzaakt om verdere promotieplannen voor dit jaar bij te stellen. Dit betekent dat het zomermagazine voorlopig de laatste editie is van dit jaar. De commissie concentreert zich op activatiekansen in het najaar en vergroot het bereik van alle online communicatiemiddelen.

Bloemisten kunnen het magazine digitaal doorbladeren via de website www.365dagenbloemen.nl. Hier kan ook een taalswitch gemaakt worden voor het lezen van Duitse, Franse en Engelse versie. Via digitale nieuwsbrieven ontvangen meer dan 6.500 bloemisten elk kwartaal hun dosis informatie en inspiratie over bloemen in het seizoen. Daarnaast worden bloemisten via Facebook en Instagram op de hoogte gehouden over de campagne.

 


01-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS