woensdag 12 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

Floriday lanceert informatiecampagne 100% Digitaal

Floriday lanceert informatiecampagne 100% Digitaal

Vrijdag 1 mei 2020 start Floriday een informatiecampagne voor kwekers en kopers over het programma 100% Digitaal. Uiterlijk zullen eind 2020 alle directe transacties op de marktplaats van Royal FloraHolland alleen nog digitaal tot stand komen. Met de informatiecampagne krijgen kopers en kwekers alle aanvullende informatie over 100% Digitaal, wordt duidelijk wat dit voor hen betekent en wat zij zelf kunnen doen. 

Als start van de campagne valt vrijdag 1 mei een informatiebrochure bij ruim 5.500 kwekers en kopers op de deurmat. Naast de algemene uitleg over 100% Digitaal wil FloraHolland kwekers en kopers aanzetten tot digitaal handelen en worden de voordelen hiervan sterk benadrukt. Ook kunnen kwekers en kopers via een checklist bekijken in hoeverre zij al voldoen aan 100% Digitaal werken. Belgische en Duitse kwekers en kopers ontvange de brochure volgende week via de post. Kwekers en kopers uit andere landen ontvangen een digitale versie.

100% Digitaal is één van de speerpunten binnen de strategie van Royal FloraHolland, die zich vol richt op digitalisering en wordt naar aanleiding van de coronacrisis versneld geïmplementeerd.

 


30-04-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS