zaterdag 11 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Van Schilfgaarde tekent voor tweede termijn als CEO van Royal FloraHolland

Van Schilfgaarde tekent voor tweede termijn als CEO van Royal FloraHolland

Steven van Schilfgaarde blijft in elk geval ook de komende vier jaar nog CEO van Royal FloraHolland. De Raad van Commissarissen en Van Schilfgaarde zijn een tweede termijn van vier jaar overeengekomen. Tijdens zijn eerste termijn van vier jaar was Van Schilfgaarde eerst anderhalf jaar CFO, waarna hij, na het vertrek van voormalig CEO Lucas Vos, benoemd werd tot CEO.

“Steven heeft zich ontwikkeld als boegbeeld van onze coöperatie en leider in de sector. Met name de manier waarop Steven als CEO focus heeft gebracht in de strategie en de coöperatie heeft versterkt is indrukwekkend", aldus Jack Goossens, voorzitter Raad van Commissarissen. "Rustig, vertrouwenwekkend en met visie heeft Steven ons gebracht waar we nu staan. In deze turbulente tijden zijn dat de kwaliteiten die van waarde zijn in de top van de organisatie." De Raad van Commissarissen geeft aan in Van Schilfgaarde de man te zien die in staat is om de klus af te maken. 

Steven van Schilfgaarde is blij met het in hem gestelde vertrouwen: “De contractverlenging vindt plaats midden in de grootste crisis die de sierteelt ooit heeft doorgemaakt. Ik mag leiding geven aan een prachtig bedrijf in een geweldige sector. Juist in deze crisis toont de sierteelt veerkracht. We doen er alles aan om zo goed als kan hier uit te komen." 

Jack Goossens (r) en Steven van Schilfgaarde (l) tekenden voor de gelegenheid een contract van (bijna) 1,5 meter.
 


Leandra de Boef | 30-04-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS