maandag 21 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Piekperiode voor CC-materiaal weer van kracht

Piekperiode voor CC-materiaal weer van kracht

Het aanhoudende warme lenteweer en het opnieuw openen van winkels in West-Europa zorgt ervoor dat de vraag naar CC-containers zich herstelt, meldt Royal FloraHolland. De noodmaatregel van begin april, om dit jaar te kiezen voor geen piekperiode en het aanpassen van de openingstijden, is voor CC’s dan ook niet langer noodzakelijk, stelt de veiling. De opslagkosten vervallen daarom ook vanaf vandaag.

Piekperiode vanaf 23 april
De piekperiode voor CC-materiaal start weer op donderdag 23 april en eindigt in de nacht van 7 op 8 juni 2020. In deze periode worden geen opslagkosten voor CC-containers en -platen berekend. De handlings- en overboekingskosten voor CC-materiaal zijn jaarrond van kracht en wijzigen niet.

Per vrijdag 1 mei wordt de piektoeslag bij huur weer ingevoerd, zoals gebruikelijk bij de standaard 'piekperiode' regeling. Ook worden de openingstijden van de CC-depots weer verruimd.

Stapelwagens
De vraag naar stapelwagens heeft zich nog niet hersteld tot een normaal niveau. Hier geldt nog steeds, dat er geen piekperiode voor stapelwagens van toepassing is en derhalve ook geen piektoeslag voor slotplaten.

 

 

 

 


23-04-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS