zondag 13 juni 2021
2105 Palletcentrale 2106EvanthiaOnTour

Beeldveilen op Rijnsburg

Beeldveilen op Rijnsburg

Vanaf vandaag, vrijdag 10 april, wordt op veiling locatie Rijnsburg beeldveilen geïntroduceerd op alle klokken. Dit houdt in dat de fysieke bloemen en planten niet meer voor de klok zullen verschijnen. FloraHolland verwacht dat dit zorgt voor een vermindering in het aantal inkopers vanaf de tribune. Kopers wordt verzocht zo veel mogelijk in te kopen via KOA (Kopen Op Afstand).

Ook vindt er in Rijnsburg en in Aalsmeer een toegangscontrole plaats bij de afmijnzalen zodat we het maximum aantal van 100 personen gewaarborgd kan worden. Bij het betreden van de afmijnzaal wordt gecontroleerd op het aantal personen en de noodzaak van het inkopen op de tribune. Indien van toepassing kan de toegang tot de afmijnzaal geweigerd worden en verwezen worden naar een alternatieve werkplek en/of uitwijktribune op de betreffende locatie. Voor Aalsmeer is dit tribune E en dit wordt indien mogelijk en noodzakelijk uitgebreid naar tribune F. Voor Rijnsburg zijn dit de kantoren op de eerste verdieping van het kantoorgebouw. Vooralsnog zijn er geen aanscherpingen nodig voor locatie Naaldwijk, zo meldt FloraHolland.  

Ook in Eelde wordt kopers gevraagd zo veel mogelijk in te kopen via KOA en wordt nou contact gehouden over de manier van veilen conform de richtlijnen van het RIVM. Hier worden sinds deze week workshops gegeven om kopers wegwijs te maken in het Kopen op Afstand.


10-04-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106 OpenDagenKolsterBV


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS