dinsdag 26 mei 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

SIRE bedankt in #Daslief campagne kwekers voor bloemen aan de zorg

SIRE bedankt in #Daslief campagne kwekers voor bloemen aan de zorg

SIRE (Stichting Ideële Reclame) lanceerde vrijdag 27 maart de campagne #Daslief om alle corona-initiatieven te steunen en Nederlanders te inspireren ook te helpen om zo de saamhorigheid te vergroten. In de campagne worden onder andere kwekers bedankt die hun bloemen aan zorgcentra geven, maar ook buren die boodschappen doen voor elkaar, Mark Rutte die vakkenvullers een hart onder de riem steekt, Nederlanders die applaudiseren voor de zorg #Daslief volgt de vorige #Doeslief-campagne op, waarin opgeroepen werd liever voor elkaar te zijn.

Met de boodschap wil de stichting Nederlanders een podium geven, bedanken en een hart onder de riem steken in ‘deze onwerkelijke tijd’. Ook hoopt de stichting met #Daslief anderen te inspireren om ook iets “liefs” voor hun omgeving te doen en “daarmee het saamhorigheidsgevoel verder te vergroten”, want zegt SIRE-directeur Lucy van der Helm in Volkskrant „Nu zijn er veel initiatieven, maar houden we dit nog drie weken of langer vol? Met #Daslief proberen we iedereen een hart onder de riem te steken.”

De nieuwe campagne #Daslief is de komende tijd te zien en horen via radio, televisie, sociale media en op posters.

 

Bron: www.floranews.com
Leandra de Boef | 30-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS