zondag 31 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Keukenhof gaat dit jaar niet open

Keukenhof gaat dit jaar niet open

Keukenhof zal dit jaar haar deuren voor publiek gesloten moeten houden. Nu alle bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni afgelast zijn, ook bij minder dan 100 bezoekers, kan de bloemententoonstelling Keukenhof niet anders dan deze beslissing nemen. "Hoewel wij er al rekening mee hielden, heerst er met deze definitieve besluitvorming verslagenheid onder de medewerkers en de partners die een jaar aan de voorbereiding hebben gewerkt."

Het niet openenen van Keukenhof heeft een enorme financiële impact, omdat alle kosten voor dit seizoen wel al gemaakt zijn. Keukenhof laat echter weten dat de continuïteit van Keukenhof niet in gevaar komt. Het niet mogen openen raakt niet alleen het bloemenpark zelf, maar raakt ook de vele partners en mensen die werken in het busvervoer, het toerisme en in de bloembollen – en bloemensector zelf. 

Het park komt momenteel al mooi in bloei en zal de komende weken alleen nog maar mooier worden. Keukenhof laat dit graag zien aan de mensen onder het motto ‘Als mensen niet naar Keukenhof kunnen komen, brengen we Keukenhof naar de mensen’. Zo gaat Keukenhof Virtueel Open. Dat betekent prachtige beelden van Keukenhof 2020, uitleg van de tuinmannen of andere mensen die laten zien hoe mooi het park is.
 
foto: L. de Boef

 


26-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS