dinsdag 29 september 2020
FN TOP logo FN TOP add

Flower Digi Trials als alternatief voor FlowerTrials

Flower Digi Trials als alternatief voor FlowerTrials

Nu de FlowerTrials voor dit jaar officieel afgelast zijn, komt Beekenkamp met de moderne variant op de FlowerTrials: de Flower Digi Trials. Als de mensen niet naar de Flower Trials komen, zorgen we ervoor dat de Flower Trials naar de mensen komt. Door de traditionele Flower Trials aan te passen naar de Flower Digi Trials blijven we de slogan: “Where plants meet people” waarmaken, alleen dan digitaal” aldus Sirekit Mol, Head of Product Trade Management en marketing manager van Beekenkamp Plants.

Met vlogs, blogs, live video’s, webinars, foto’s en ander beeldmateriaal brengt Beekenkamp het assortiment, de noviteiten en informatie naar de kweker, de handel, de retail en de pers. De showtuin wordt ook vol gezet, zodat het assortiment deze zomer digitaal of live te volgen is. Het programma van de Digi Trials wordt snel bekend gemaakt.  

“Gezien de aanhoudende bezorgdheid over de verspreiding van COVID-19 en het effect op de gehele branche heeft de FlowerTrials organisatie een pijnlijke, maar tevens juiste beslissing genomen. Dat neemt niet weg dat wij het jammer vinden dat dit evenement niet doorgaat. De FlowerTrials is een unieke kans om ons assortiment te tonen aan de handel, de retail en de kweker. Daarnaast is het een perfect platform om de hele branche bij elkaar te brengen” aldus Cor Bremmer, commercieel directeur Beekenkamp Ornamentals.

 


25-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS