zondag 29 maart 2020
FN TOP add FN TOP logo

Royal Brinkman blaast innovatieseminar in juni af

Royal Brinkman blaast innovatieseminar in juni af

Ook het innovatieseminar Let’s improve together van Royal Brinkman, dat gepland staat voor 11 juni 2020, gaat niet door. Op grond van de maatregelen die de Nederlandse en buitenlandse overheden hebben genomen, heeft het bedrijf besloten de knoop door te haken en hier niet langer mee te wachten. De organisatie geeft als aanleiding het belang van de gezondheid van bezoekers, sprekers, medewerkers, alsook de situatie in Nederland, Europa en de wereld.

“Dit besluit was onvermijdelijk, gezien de omstandigheden die de hele wereld treffen als gevolg van het coronavirus. In de afgelopen maanden is er al hard aan het programma van het seminar gewerkt, en waren we net gestart met het uitnodigen van internationale telers. Deze editie was een uitgelezen kans om wereldwijd telers écht samen te brengen", vertelt CEO Royal Brinkman Ton van Mil. "We gaan de komende periode onze tijd gebruiken om er te zijn voor onze klanten."


Leandra de Boef | 25-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. Perfect Plants


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS