dinsdag 29 september 2020
FN TOP add FN TOP logo

FlowerTrials 2020 gaat niet door

FlowerTrials 2020 gaat niet door

De FlowerTrials gaan dit jaar niet door. Dit heeft het bestuur vandaag laten weten. De afgelopen dagen heeft het FlowerTrials bestuur de situatie op de voet gevolgd. Gezien de huidige situatie in Europa en de rest van de wereld en de risico’s op het gebied van gezondheid en handel heeft het bestuur besloten de deadline van 6 april niet af te wachten en het event in week 24 onmiddellijk te annuleren.

Het bestuur vindt het onder deze omstandigheden noch verantwoord, noch haalbaar of gepast om door te gaan met de planning van een groot evenement in onze sector. Norman Cools, PR & ICT Manager VWS FlowerBulbs en voorzitter van het FlowerTrials bestuur: “We betreuren deze beslissing ten zeerste maar gaan ervan uit dat iedereen dit begrijpt en achter deze keuze staat. In afwachting van betere tijden houden we het concept en imago van FlowerTrials intact met online informatie. We hopen dat u, uw families en collega’s gezond blijven en wensen u veel sterkte in deze bijzonder uitdagende tijden.”

Een aantal deelnemers heeft bij de organisatie aangegeven zelf ook geen evenement in week 24 te willen houden en anderen denken er over om, indien de omstandigheden het toelaten, individueel toch iets te organiseren. Deze beslissingen zijn de verantwoordelijkheid van de veredelaars zelf en zullen niet plaatsvinden onder het FlowerTrials label, laat het bestuur weten. 


24-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS