dinsdag 2 juni 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Gemeente Westland komt met noodmaatregelen voor ondernemers

Gemeente Westland komt met noodmaatregelen voor ondernemers
Nog deze week komt de gemeente Westland met noodmaatregelen om lokale ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis, zo heeft wethouder Albert Abee laten weten aan MKB Westland. 
 
Door de huidige maatregelen van het kabinet om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, komen ook in Westland veel bedrijven onder druk te staan. Zo komen veel tuinbouwbedrijven in de problemen omdat ze hun product niet meer via de veiling verkocht krijgen en mist de horeca omzet omdat ze in elk geval tot 6 april de deuren gesloten moeten houden. MKB Westland het gemeentebestuur opgeroepen om maatregelen te nemen nog voor de landelijke maatregelen voor bedrijven klaar zijn en daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden.

Wethouder Abee heeft aangegeven deze week nog met concrete plannen te komen. Ook voor Westlandse zzp'ers die door het coronavirus geen inkomsten meer hebben, wordt een regeling getroffen. "Wie deze maand al in de problemen komt, kan bellen met 14 0174. Zzp'ers die het nog iets langer uithouden, kunnen op korte termijn een aanvraagformulier invullen op de website van de gemeente."

 

24-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS