dinsdag 2 juni 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Westland Plant zet zich in voor het Rode Kruis

Westland Plant zet zich in voor het Rode Kruis

Een van de vele glastuinbouwbedrijven die hard getroffen worden door het coronavirus, is Westland Plant in Kwintsheul. Duizenden nota bene luchtzuiverende Spathiphyllums komen op dit moment niet verder dan de container. Zonde vindt Westland Plant, want een luchtzuiverende plant zou juist nu bij iedereen in huis moeten staan. Daarom start de wkeker het project Saving the plants. Een project waarmee de kweker zich inzet voor samenleving, planten en het bedrijf.

Voor €21,95 inclusief pot en verzendkosten, wordt er een luchtzuiverende plant veilig bij de mensen aan de deur bezorgd. Deze zorgt voor een gezondere lucht in huis, help je het bedrijf én doe je gelijk een donatie aan het Rode Kruis in de strijd tegen het coronavirus. Van elke verkochte plant wordt namelijk 5 euro gedoneerd aan dit goede doel. "Save the plants, save yourself and save the world!"

"We hebben elkaar harder nodig dan ooit. Haal met een plant gezonde lucht in huis en
doneer aan het Rode Kruis. Zo kunnen we ons inzetten om de verspreiding van het
coronavirus tegen te gaan. Ook leuk om de gezonde plant te versturen naar iemand die het in deze tijd extra nodig heeft," vertelt Anika Zwinkels van Westland Plant.

Save the plants

Na maanden intensieve verzorging is ze klaar om te stralen in jouw interieur. Maar vanwege de coronacrisis kan ze nergens heen. Geen supermarkt of tuincentrum wil haar op dit moment hebben. Doen we niets, dan zullen er duizenden planten in de vuilnisbak belanden.

Save yourself

We kunnen allemaal wel wat gezonde lucht gebruiken! Wist je dat de Spathiphyllum bekend staat om haar luchtzuiverende werking? Uit onderzoek van NASA blijkt dat ze schadelijke gassen opneemt en afbreekt, de luchtvochtigheid verbetert en CO2 omzet in zuurstof. Het groene medicijn dus!

Save the world

We worden allemaal getroffen door het groeiende coronavirus. De wereld heeft onze hulp nodig. SAVING THE PLANTS doneert bij iedere verkochte plant €5,- aan het Rode Kruis. Zij zetten zich wereldwijd in om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit doen ze door onder andere ziekenhuizen te ondersteunen, hulpgoederen uit te delen en voorlichtingsmaterialen te verspreiden.


Leandra de Boef | 24-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS