donderdag 1 oktober 2020
FN TOP logo Rijksoverheid COVID-19

Als jij niet naar Keukenhof kunt komen, brengen wij Keukenhof naar jou

Als jij niet naar Keukenhof kunt komen, brengen wij Keukenhof naar jou
Als jij niet naar Keukenhof kunt komen, brengen wij Keukenhof naar jou! Zo begint directeur Bart Siemerink de eerste in een serie video's met beelden van Keukenhof. Op deze manier neemt het park de online bezoekers de komende weken mee door de bloemenpracht die het park rijk is.  
 
De warme winter heeft ervoor gezorgd dat er al veel te zien is in het park en dat de rode tulp op de bloemenheuvel bij de ingang, trots boven de narcissen en crocussen uitsteekt. Voor de bloemenheuvel zijn in totaal 60.000 bollen geplant, waaronder zelfs de echte zwarte tulp.
 
De opening van het park zou eigenlijk afgelopen zaterdag, 21 maart, plaatsvinden. Door de maatregelen omtrent het coronavirus heeft Keukenhof anders moeten beslissen en houdt het in elk geval tot en met 6 april de poorten gesloten. De fysieke poorten althans, online staan ze wagenwijd open en doen de medewerkers er alles aan om volgers van over de hele wereld blij te maken met alles wat groeit en bloeit op het park. 

Leandra de Boef | 23-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS