dinsdag 26 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Team Westland 2020 afgelast

Team Westland 2020 afgelast

"Met pijn in ons hart, maar met volledige overtuiging van de juistheid van onze beslissing, moeten wij jullie mededelen dan Team Westland 2020 definitief is afgelast", zo laat de organisatie van Team Westland 2020 weten. 

De organisatie heeft hierin een aantal medische keuzes gemaakt die voor de deelnemers van belang zijn en een aantal economische keuzes in relatie tot de tijd waarin we nu leven. "Ons uitgangspunt daarbij is dat we onverminderd met Team Westland de strijd tegen kanker aan willen blijven gaan en ons hard willen maken voor lokale doelen." Om op lange termijn voort te kunnen bestaan en de strijd tegen kanker voort te kunnen zetten, vindt de organisatie het nu echter gepast om richting de sponsors, op korte termijn een stap terug te zetten.

Onder de deelnemers van Team Westland is een grote groep ondernemers die direct of
indirect te maken krijgen met de coronacrisis. Zij hebben de komende tijd hun handen vol aan het runnen en door deze tijd heenloodsen van het bedrijf.

"Wij zijn onze sponsoren al jaren dankbaar en vinden dat wij juist nu in deze tijd ook
met hen mee moeten denken. Het lijkt ons meer dan verstandig om dit jaar te gebruiken om de sponsoren hun bedrijf te leiden, te redden, weer op orde te krijgen en de ellende achter zich te laten!! Wij hebben voldoende vertrouwen in de veerkracht van het Westland, dat wij hopen volgend jaar weer een beroep op iedereen te mogen doen. Maar voor dit jaar laten wij verder iedereen met rust als het gaat om sponsoring van Team Westland 2020", aldus het bestuur en de vrijwilligers van Team Westland  

Team Westland 2019


Leandra de Boef | 20-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS