donderdag 1 oktober 2020
FN TOP add Rijksoverheid COVID-19

#FlowerBoostChallenge door veel bedrijven aangenomen

#FlowerBoostChallenge door veel bedrijven aangenomen

Begin deze week plaatsten we al een bericht over de #FlowerBoostChallenge van de Van der Ende Groep uit Maasdijk. Het bedrijf daagde collega ondernemers uit om bloemen te kopen voor personeel, klanten, vrienden en/ of familie. De #FlowerBoostChallenge wordt vanaf het eerste moment door veel bedrijven aangenomen en op social media verschijnen hier steeds meer mooie berichten over.

Eén van de bedrijven die de uitdaging aannamen, is SchermNed: "Onze telers hebben het zwaar en ondanks alles zijn zij meer dan bereid om hun bloemen gratis uit te delen bij ziekenhuizen, bejaardentehuizen en iedereen die verder een beloning verdiend. Wij vinden het hoognodig om juist de telers, ‘partners’ te ondersteunen."

SchermNed aarzelde geen moment om mee te doen aan de #FlowerBoostChallenge. Zelf heeft het bedrijf vervolgens Valk Horti systems, Ludvig Svensson en Van der Ende Aluminium genomineerd om bloemen te halen voor hen personeel en/ of klanten. “Wij vragen andere bedrijven om onze telers te helpen door hun eigen #FlowerBoostChallenge op te zetten. Met elkaar komen we deze moeilijke periode door,” aldus SchermNed
 


19-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS