dinsdag 26 mei 2020
FN TOP add FN TOP logo

AH heeft geen contractbreuk gepleegd om goedkoop aan bloemen te komen

AH heeft geen contractbreuk gepleegd om goedkoop aan bloemen te komen

Albert Heijn heeft geen contractbreuk gepleegd om goedkoop aan bloemen te komen. Dat zegt Sjaak van der Tak, voorzitter van Glastuinbouw Nederland na een gesprek met de supermarkt. Eerder nog was het dezelfde Van der Tak die, na geruchten in de sector, de grootgrutter hiervan beschuldigde. Van der Tak geeft in gesprek met Nieuwe Oogst dan ook toe dat dat bericht fout was en maakt juist complimenten aan Albert Heijn. 

"De geruchten zijn gelukkig onwaar gebleken. Ik wil ze een groot compliment maken in Zaandam. Geweldig dat retailers als Albert Heijn de sector blijven steunen en dat er zo snel gereageerd is op de geruchten," aldus Van der Tak tegen Nieuwe Oogst.

Albert Heijn heeft de afgelopen dagen in verband met het hamstergedrag van de consument vooral voorrang gegeven aan andere producten, om deze zo snel mogelijk weer in de schappen te krijgen. Volgens Van der Tak heeft de grootgrutter toegezegd de Nederlandse sierteelt juist te ondersteunen en er hard mee bezig is om de Nederlandse bloemen en planten ook weer in de schappen te krijgen.

Lees hier het gehele artikel van Remco van der Meij in Nieuwe Oogst


18-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS