dinsdag 26 mei 2020
FN TOP logo Let Hope Bloom

Top Work Groep werkt samen tegen coronavirus

Top Work Groep werkt samen tegen coronavirus

advertorial - Zoals wij allemaal op de hoogte zijn van de risico’s van het COVID-19-Virus (CORONA), heeft ook Uitzendbureau Top Work Groep uit voorzorg stappen gezet tegen het virus. Dit heeft Top Work Groep samen met Schoonmaakbedrijf-Katwijk met succes uitgevoerd.

In de afgelopen week zijn circa 80 voertuigen van Uitzendbureau Top Work Groep gedesinfecteerd tegen het virus. Dit is gedaan met een speciale desinfectie spray en een stoomreiniger van 180 graden. Daarnaast is er ook een afspraak gemaakt met Schoonmaakbedrijf-Katwijk om de huisvesting wekelijks grondig te desinfecteren tegen het virus.

Het bureau heeft ook een campagne gestart om een steentje bij te dragen aan kwekerijen en verpakkingsbedrijven. Zo wil Uitzendbureau Top Work Groep kantines en kleedkamers desinfecteren op hun eigen kosten. Het doel hiervan is de ondernemers en flexwerkers gerust te stellen en de risico’s op deze manier te minimaliseren.

In tijden als deze hoort iedereen elkaar te helpen en te steunen. Het maakt niet uit hoe. Kosten wat het kost. Op deze manier komen we er samen heus wel uit.
 


18-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS