donderdag 1 oktober 2020
FN TOP add Rijksoverheid COVID-19

Rob Bekkering neemt commerciŽle leiding Van der Valk Horti Systems over

Rob Bekkering neemt commerciŽle leiding Van der Valk Horti Systems over

Rob Bekkering neemt de commerciële leiding van Van der Valk Horti Systems over van Managing Director Arno van Deursen. Door de continue groei van het moederbedrijf Van der Valk Systemen en haar verkooporganisaties heeft het bedrijf gekozen voor een aanpassing van de organisatiestructuur om verdere groei te kunnen realiseren.

Rob Bekkering was al enige jaren werkzaam als Project Manager bij Van der Valk. In die rol had hij de leiding over grote, complexe tuinbouwprojecten wereldwijd. "Met zijn verregaande kennis en ervaring op het gebied van tuinbouwtechniek en zijn uitgebreide netwerk in de branche, is hij de aangewezen persoon voor de toekomst van Van der Valk Horti Systems.

 Zijn stokpaardjes? Klantgerichtheid en   samenwerking," aldus Van der Valk Horti Systems.

 "Dienstverlening is een belangrijke toegevoegde   waarde van Van der Valk Horti Systems. Ik wil     daarin tot het uiterste gaan. Maximale zekerheid      en maximaal gemak bieden aan de klant. 

 Door kennis, service en systemen van       topkwaliteit. En altijd de samenwerking opzoeken.   Zowel binnen ons bedrijf als daarbuiten. Want   alleen ga je misschien sneller, maar sámen kom je verder   reageert Bekkering op zijn nieuwe rol binnen het bedrijf.
 


17-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdWAnthura


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS