dinsdag 26 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Branchevereniging VHG helpt ook niet-leden bij corona-vragen

Branchevereniging VHG helpt ook niet-leden bij corona-vragen

Vanaf vandaag kunnen ook ondernemers in de groene sector, die niet zijn aangesloten bij Branchevereniging VHG, bij de VHG-Ondernemershelpdesk terecht met vragen over corona. VHG neemt hiermee het voortouw om de gehele sector zo goed mogelijk door deze crisis heen te loodsen.

VHG heeft op zijn website www.vhg.org een aparte rubriek aangemaakt met vragen en antwoorden en allerlei handige tools. Via nieuwsbrieven ontvangen de aangesloten leden een regelmatige update met de actuele inzichten en veel gestelde vragen. De Ondernemershelpdesk is telefonisch via 030 - 659 55 50 en per e-mail via ondernemershelpdesk@vhg.org bereikbaar.

Egbert Roozen: “Deze corona-crisis is ongekend. Als VHG staan wij voor onze groene sector en willen wij ondernemers een flinke steun in de rug geven om deze onzekere tijd door te komen. We maken ons er met de juiste ondersteuning en informatievoorziening sterk voor dat dat gaat lukken. Neem daarom contact met ons op en stel gerust je vragen!”

Branchevereniging VHG behartigt de belangen van de ondernemers in het groen. Bij VHG zijn in totaal 1.100 bedrijven aangesloten die werkzaam zijn in de aanleg en het onderhoud van particuliere tuinen, openbaar groen, dak- en gevelbegroening, interieurbeplanting en als boomspecialist. 


17-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS