dinsdag 26 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Online ronde tafel: Crisismanagement in teelt en organisatie

Online ronde tafel: Crisismanagement in teelt en organisatie

"We leven in een spannende tijd, waarbij een ieder die betrokken is bij de tuinbouwsector voor grote uitdagingen staat. Het komt er nu meer dan ooit op aan dat we elkaars kracht gebruiken, samenwerken en kennis delen." Beanstalk voelt zich bijzonder verbonden met de groene keten en wil daarom proberen een bijdrage leveren om de schade te beperken en waar mogelijk nadelen om te buigen naar voordelen.

Daarom organiseren zij dinsdagavond 17 maart om 20.00 uur een online ronde tafel over ‘CRISIS MANAGEMENT IN TEELT EN ORGANISATIE’.

- Hoe kun jij binnen jouw productieproces maximaal inspelen op de uitdagingen waar jij op dit moment voor gesteld wordt?
- Wat zijn de vragen die jij als teler/ondernemer hebt?

Vanuit deze ronde tafel willen Marit Nieboer-Klapwijk, Sjoerd Nieboer en Peter Klapwijk van Beanstalk samen kijken naar oplossingen en mogelijkheden. (2 weten altijd meer dan 1).

Als er behoefte is organiseren ze vervolgens online verdiepingssessies op relevante onderwerpen, mogelijk met externe expertise. Ideeën voor andere gezamenlijke initiatieven ook welkom.

Wil je online aanschuiven?

Meld je aan (voor di 17-3, 14 uur) via: info@beanstalk.training Deelname is kosteloos.

Help elkaar, overwinnen doe je samen, deel dit bericht! :)


17-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS