donderdag 1 oktober 2020
Rijksoverheid COVID-19 FN TOP logo

Triple Group start nieuw bedrijf Horti Analytics

Triple Group start nieuw bedrijf Horti Analytics
Samen met Ricardo Prins start Triple Group een nieuw bedrijf in Business Intelligence en Business Analytics in de hortisector onder de naam Horti Analytics. De kennis en expertise in de AGF- en sierteeltsector van Triple Group samen met Business Intelligence en Data Science kennis van Ricardo Prins maken de unieke bedrijfsformule van Horti Analytics.
 
De toepassing van Business Intelligence laat relevante data tot de verbeelding spreken en maakt de gegevens echt bruikbaar.  Bijvoorbeeld door op maat gemaakte dashboards die makkelijk leesbaar zijn. Informatie wordt zo overzichtelijk gepresenteerd én door analyses kunnen voorspellingen worden gedaan, die handvatten bieden bij het nemen van strategische en operationele beslissingen. 
 
Ricardo Prins (Horti Analytics) centraal, met links Dennis Vermeulen en Maarten Veldman en rechts Ruud van der Knaap en Marcel Eek van Triple Group
 
"Bedrijven die in staat zijn om uit data de juiste inzichten te halen, hebben een enorme voorsprong op de concurrentie. De rol van Horti Analytics is om in gesprek de mogelijkheden voor de klant te benoemen en daarmee vervolgens aan de slag te gaan. Door de vertaling van data kunnen ondernemers hun doelstellingen sneller behalen en hun rendement vergroten,"vertelt de gedreven Ricardo Prins, data-specialist pur sang.
 
Kwekerszoon Ricardo Prins heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft daarnaast zijn Master Business Information Management cum laude behaald aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Daarnaast is hij mede-eigenaar van marketingbedrijf Social 1-2-TREE dat ook actief is binnen de sector. 
 

 


12-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdWAnthura


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS