dinsdag 26 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Rik Masson Beste Vakman Bloembinden Skills Heroes

Rik Masson Beste Vakman Bloembinden Skills Heroes

Rik Masson van de Gelderse school Aeres MBO Velp is De Beste Vakman Bloembinden van Skills Heroes van dit jaar. Mason zelf kon het amper geloven toen zijn naam bij de gouden medaille verscheen: ‘Ik heb heel hard gewerkt om hier te staan. Ik ben er trots op dat dit mij nu goud heeft opgeleverd. Waarschijnlijk kan ik door naar EuroSkills in Graz. Hoe gaaf is dat!’ Mason werd vrijdag 6 maart samen met 49 andere vakkampioenen gehuldigd in WTC Expo in Leeuwarden.

In de drie finaledagen maakten de acht finalisten in de categorie bloembinden zes opdrachten; een plantenarrangement, een showbloemwerk op zwarte Oasis-ondergrond, een bruidsboeket, een haardecoratie én twee verrassingsopdrachten. De haardecoratie maakten ze voor een model, wiens haar gekapt was door de finalisten van de kappersopleiding.

Een aantal Skills-kampioenen kwalificeert zich voor deelname aan EuroSkills, het EK voor beroepen dat van 16 tot en met 20 september 2020 plaatsvindt in Graz, Oostenrijk. Op vrijdag 10 april wordt de samenstelling van Skills Team Nederland bekendgemaakt door Skills Nederland.

Rik Masson is de derde Skills winnaar in vijf jaar die Aeres MBO Velp heeft opgeleid. De Gelderse school is actief op vakwedstrijden en vindt het belangrijk dat studenten zich blijven ontwikkelen en zichzelf uitdagen om het beste uit de opleiding te halen.

bron: VBW

 


11-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS