zaterdag 4 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

De 5 vragen aan... Wilma Kofoed

De 5 vragen aan... Wilma Kofoed

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?
Ik ben Wilma Kofoed en ik woon met mijn jongste dochter op een boerderij in de Haarlemmermeer. Ik werk al ruim 30 jaar voor Royal FloraHolland. Via allerlei commerciële functies aan de verkoop- en aanbodkant, ben ik terecht gekomen bij de afdeling Trade Fairs & Events. Sinds een aantal jaren ben ik nu verantwoordelijk voor de opzet en organisatie van de Trade Fair Aalsmeer en de Trade Fair Naaldwijk.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?
Beurzen raken de kern van waar de veiling voor staat; het bijeenbrengen van vraag en aanbod. En door alle veranderingen heen, zoals digitalisering blijven beurzen een belangrijke functie vervullen. Want juist door de digitalisering is er een sterke behoefte om elkaar te ontmoeten en de producten fysiek te zien.

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?
Het corona virus houdt ons erg bezig, volgende week is de Trade Fair Naaldwijk en de exposanten, klanten en ook wij zijn er helemaal klaar voor, maar iedereen maakt zich zorgen over het effect van het coronavirus op deze beurs. We volgen de berichtgeving en de richtlijnen vanuit de overheid nauwgezet. Maar we hopen echt met al onze exposanten en bezoekers volgende week de start van het voorjaar te kunnen vieren met een mooie beurs.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?
Met onze beurzen organiseren we voor onze klanten en kwekers waardevolle evenementen. De opzet van de beurs is nu over het algemeen met stands van exposanten. Ik zou nog graag een meer afzet segment gerichte beurs willen organiseren waarin we meer naar een schap- en winkel presentatie toe gaan of dit wellicht een onderdeel van de beurs te laten zijn.

Wat ga je dit weekend doen?
Het wordt eindelijk weer mooi weer dus dit weekend gaan mijn vriend en ik sowieso naar buiten. Lekker klussen op de boerderij. De paarden van onze dressuurpaardenfokkerij verzorgen en wellicht nog ergens een fiets- of wandeltochtje doen. Verder heb ik een lunch met een vriendin gepland en een fietstochtje & koffie uurtje met mijn zussen. De Trade Fair is in opbouw, dus ik ben bereikbaar voor zaken daaromtrent. Het liefst doen we ook nog iets cultureels, zoals naar een museum, het theater of de film. Ik vrees dat het weekend weer te kort is :).

 

Bron: www.Floranews.com
06-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS