donderdag 2 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Happy Valentine met Sweet Kisses

Happy Valentine met Sweet Kisses

De kwekers van Telersvereniging Touch Me+ zijn 2020 goed begonnen: het Primula-seizoen verloopt boven verwachting. De enorme vraag naar het concept Sweet Kisses, heeft geleid tot toename in orders en een hogere middenprijs voor de Primula Sweet Kisses dan vorig jaar. Hieruit blijkt dat steeds meer exporteurs en retailers de plant als een goed-verkopende, bloeiende kamerplant zien: een product met een hoog schap rendement.

Lots of love to you
Als dank voor de vele orders hebben verschillende exporteurs deze week een Valentijngeschenk ontvangen. Hiermee kan de klant zijn of haar grote liefde Sweet Kisses bezorgen en tegelijkertijd de lange houdbaarheid van deze hartendieven. 

 Happy Valentine met Sweet Kisses!: Anne Marie Kuyvenhoven brengt Sweet Kisses bij Eric Mooren van Waterdrinker!

Voor ieder segment geschikt
Dankzij deze lange houdbaarheid, is Primula Sweet Kisses dé ideale winterbloeier. Met een breed pallet aan vrolijke, frisse kleuren, zachte pasteltinten en warme vintage kleuren haalt elke consument met Sweet Kisses het voorjaar alvast in huis. De kwekers van telersvereniging Touch Me+ garanderen een houdbaarheid van meer dan 30 dagen. Én, Sweet Kisses blijft steeds nieuwe bloemen geven. De nieuwe variant Pricanto is de botanische variant, met vintage bloemetjes. Een ijzersterke bloeiende plant, die goed past in de trend van nu. 

Tevens zijn Mini Primula “hot”! Deze kleinere Primula variant in onder andere 9 en 10,5 cm, hebben een schattige uitstraling in dubbelkleurige tinten. 

Houdbaarheid in de keten
Kenniscentrum Productkwaliteit van Royal FloraHolland heeft in opdracht van de Telersvereniging TouchMe in 2016-2018 de houdbaarheid en de invloed van het rijpheidstadium laten testen. Hieruit is gebleken dat dat een Primula obc Sweet Kisses, die bij aflevering rijper is, stadium 3-4, ook in de consumentenfase een rijkere bloei laat zien. Uit deze testen houdt Primula Sweet Kisses 54 dagen in de consumentenfase. Hiermee blijkt de traditionele gedachte van de koper, om rijpheidsstadium 1-2 in te kopen, in geval van de Primula obc Touch Me niet verstandig. Telersvereniging Touch Me verkoopt de Sweet Kisses dan ook in rijpheidsstadium 3-4, voor de hoogste consumentenwaarde en het langste plezier!

Meer informatie over kwekers, producten of alvast reserveren voor volgend seizoen: neem contact op met Anne Marie Kuyvenhoven – Telersvereniging Touch Me+ T: 06 23 01 26 49 E: annemariekuyvenhoven@schoneveld.nl
 

Bron: www.Floranews.com
14-02-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS