maandag 28 september 2020
FN TOP logo FN TOP add

Van Oploo Tuinplanten breidt uit

Van Oploo Tuinplanten breidt uit

Van Oploo Tuinplanten in Bavel gaat aanzienlijk uitbreiden. Deze zomer start de tuinplantenkwekerij met de bouw van 10.000m² foliekas, 11.000 m2 cabriolet foliekas en een multifunctionele bedrijfsruimte. Van Oploo Tuinplanten vierde vorig jaar haar 25-jarig jubileum. Het bedrijf is kweekt diverse Photinia soorten en is vooral bekend vanwege haar i-LEXIT 'Dark Green'.

De uitbreiding van het bedrijf en de keuze voor de twee verschillende kastypes heeft betrekking op de groei van de organisatie en het streven naar een continue en hoge kwaliteit van de planten. Het ontwerp van het project is aangepast aan de logistieke structuur van de kwekerij, zodat de kassen optimaal bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering.

De foliekassen worden gebouwd door AgrowSer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in foliekassen, tunnels en fruitoverkappingen voor de fruitteelt, boomkwekerij en sierplanten. De kassen en andere structuren worden ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer, waardoor op maat geleverd kan worden en eventuele aanpassingen eenvoudig doorgevoerd kunnen worden, zoals op het project van Van Oploo in Bavel. Naar verwachting zal het project voor het eind van het jaar opgeleverd worden.
 


13-02-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS