maandag 28 september 2020
FN TOP add FN TOP logo

Vreugdenhil doet met African Breeze iets terug voor Afrika

Vreugdenhil doet met African Breeze iets terug voor Afrika

Deze maand precies een jaar geleden is Vreugdenhil Bulbs & Plants gestart met het nieuwe African Breeze concept. In augustus 2019 deed het vervolgens de eerste donatie van 10.000 euro aan het Wereld Natuur Fonds voor het Zambian Carnivore Programme (ZCP). Van iedere plant die de kweker verkoopt onder het merk African Breeze, gaat een deel naar dit project van het Wereld Natuur Fonds dat alle grote carnivoren in Zambia ondersteunt en beschermt.

"Door onze intensieve samenwerking met diverse kwekers in Afrika, voelen wij ons zeer verbonden met het continent en zien wij het als onze plicht om iets terug te doen. Zowel voor de mensheid als voor de dieren. Wij zien dit dan ook niet als een eenmalige actie en willen dit project graag blijven steunen", vertelt Jochem Vreugdenhil, eigenaar van Vreugdenhil Bulbs & Plants.

 

De kweker teelt acht producten onder de merknaam African Breeze. Een speciale verpakking met Afrikaans accent maakt van deze planten extra vrolijke blikvangers. "Als eerste is de Ornithogalum Dubium nu weer leverbaar onder het merk African Breeze" vertelt Rob Klop, verkoper van Vreugdenhil Bulbs & Plants. "De komende weken worden hier steeds meer producten aan toegevoegd. De Ornithogalum thyrsoides, Scilla peruviana, Ensete maurelli, Albuca spiralis ‘Frizzle Sizzle’, Lachenalia en Pennisetum."

 


10-02-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS