dinsdag 29 september 2020
FN TOP add FN TOP logo

Dutch Lighting Innovations gaat zich richten op Europese glastuinbouw

Dutch Lighting Innovations gaat zich richten op Europese glastuinbouw
Na 5 jaar de focus gehad te hebben op landen als Canada en Amerika, gaat Dutch Lighting Innovations zich nu ook richten op de Europese glastuinbouw.
Het innovatieve bedrijf ontwikkelt en produceert belichtingssystemen voor de glastuinbouw wereldwijd. Voor de uitbreiding in Europa, Nederland en ook de Russische markt is het team voor verkoop, logistiek en ontwikkeling verder uitgebreid.
 
v.l.n.r. Jan Mulder, Ton ten Haaf, Pim van Eijk, Dennis Janmaat en Pepijn Looijaard.  
 
“Na 5 jaar Dutch Lighting Innovations te hebben opgebouwd in het buitenland, is nu de tijd gekomen om de glastuinbouw in Nederland, Europa en Rusland verder te gaan bewerken”, vertelt directeur Ton ten Haaf. “Door het veranderende leveranciersaanbod zijn we met de versterking op het personele vlak beter in staat om de thuismarkt beter te bedienen.”
 
Voor de verkoop van led-belichting in Europa is Dennis Janmaat aangetrokken, voor verkoopondersteuning en ontwikkeling Jan Mulder en voor inkoop en logistiek is dat Pim van Eijk. Om de levering en productie in Nederland beter te kunnen stroomlijnen, komt er in Schiphol-Rijk een nieuw kantoor, zodat de verdere groei soepel kan verlopen. 
 
Dutch Lighting Innovations is 18, 19 en 20 februari met een stand (D105) aanwezig op HortiContact 2020 in Gorinchem. 
 

 


07-02-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS