dinsdag 29 september 2020
FN TOP add FN TOP logo

Voorjaarsbeurs bij RM Plants in Amstelveen

Voorjaarsbeurs bij RM Plants in Amstelveen

Van 5 t/m 15 februari zijn de deuren van RM Plants in Amstelveen geopend voor de RM voorjaarsbeurs XXL. Remi van Adrichem en zijn team presenteren deze dagen het complete indoor en uitdoor assortiment. De beurs werd in 2019 voor het eerst georganiseerd en wordt dit jaar wegens succes herhaald.

RM Plants is gespecialiseerd in de import, het afkweken en telen van diverse indoor en outdoor planten. Veel van de producten komen oorspronkelijke uit landen rond de Middenlandse Zee, zoals de olijf, citrus, callistemon en bougainvillea. Ook worden er planten uit Azië en Centraal America geïmporteerd en opgeweekt.

Het jonge en dynamische bedrijf is eind 2010 opgericht is. De medewerkers hebben reeds jarenlange ervaring met de teelt, inkoop en verkoop van geïmporteerde planten. Per 1 december 2014 heeft het bedrijf haar intrek genomen in de nieuw gebouwde kwekerij welke helemaal ingericht voor de RM Plants werkwijze. De kwekerij is voorzien van 4 aparte klimaatzone's die qua licht, temperatuur en luchtvochtigheid afzonderlijk te sturen zijn, dus zo optimaal mogelijk per productgroep.

Bekijk hieronder onze fotoreportage of bekijk en deel deze via onze Facebookpagina.

 


07-02-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS