maandag 28 september 2020
FN TOP logo FN TOP add

AltaNova start voorjaarsseizoen met Genista en nieuwe vormen Jasmijn

AltaNova start voorjaarsseizoen met Genista en nieuwe vormen Jasmijn

AltaNova kweekt op haar vijf kwekerijen een breed pakket aan bijzonder bloeiende producten, waarvan de Stephanotis één van de belangrijkste is. Deze bloeiende kamerplant is jaarrond leverbaar, maar daarnaast heeft de kweker ook bijzondere seizoensproducten. Deze komen de komende maanden één voor één beschikbaar.

Het vroege voorjaar begint bij AltaNova met de Genista cytisus, ook wel bekend als brem. De gele brem wordt gekweekt als struik, bol op stam en als pyramide in verschillende potmaten: de struik in de potmaten 12, 17 en 27 cm, de bol op stam en de piramide beiden in potmaat 17 cm. De struiken zijn al beschikbaar vanaf week 4 en de stammen en piramide vanaf week 9. Genista is een echte zonaanbidder en bloeit van het begin van de lente tot diep in de zomer. 

Van november tot juni levert AltaNova ook Jasmijn in een breed assortiment. Dit jaar is dit assortiment uitgebreid met een aantal nieuwe vormen: de Jasmijn 27cm in achtkantige schaal, hangers in de maten 23 en 27 cm en de Jasmijn 17cm Bush.

Op 11 en 12 maart is AltaNova aanwezig tijdens de Trade Fair in Naaldwijk om alle voorjaarsproducten te presenteren. Op dat moment zijn de Stephanotus, Jasmijn en Genista volop beschikbaar en staat het Passiflora, Ceanothus, Toscaanse jasmijn seizoen te beginnen. AltaNova is te bezoeken in stand 4.9.

 


07-02-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS