dinsdag 29 september 2020
FN TOP add FN TOP logo

30MHz haalt grote namen aan board

30MHz haalt grote namen aan board

30MHz heeft na de investering in het voorjaar van 2019 opnieuw een grote stap gezet door Ernst van den Ende van Wageningen University en Research (WUR) en Roger Gerritzen van Yeald & Agri Invest toe te voegen aan de Advisory Board. Het bedrijf dat een dataplatform voor de hortisector biedt, heeft zich daarbij op commercieel vlak versterkt met CCO Ronald Carpentier.

Carpentier heeft veel ervaring in het leiden van digitale technologie-organisaties. Hij is sinds 2000 actief binnen internetbedrijven en werkte voor bedrijven als Quby, uitvinder van slimme thermostaat Toon, en Layar. Van den Ende is algemeen directeur van de Plant Sciences Group van Wageningen University & Research en werkte als onderzoeker op verschillende proefstations in de tuinbouw. Gerritzen is partner bij Yeald & Agri Invest en was daarvoor onder meer financieel topman van Dümmen Orange.

30MHz is een Amsterdamse scale-up die zowel hardware als software bouwt met en voor de landbouwsector. Het biedt een centraal dataplatform voor de agrarische sector, Zensie. Dit platform geeft telers en kwekers inzicht in de klimatologische omstandigheden van hun tuin- en landbouwproducten door allerlei informatie afkomstig uit verschillende databronnen zoals klimaatcomputers, sensoren en handmatige invoer te analyseren. Hiermee is het productieproces van gewassen continu te verbeteren.
 


03-02-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS