maandag 28 september 2020
FN TOP add FN TOP logo

Voorjaarsbeurs Arie Bouman Tuinplanten

Voorjaarsbeurs Arie Bouman Tuinplanten

Bij de start van het voorjaars- én het najaarsseizoen organiseert Arie Bouman Tuinplanten twee grote beurzen. Op 30 en 31 januari en 3 en 4 februari 2020 is het tijd voor de voorjaarsbeurs van 2020 en wordt hier het meest actuele, visuele en nieuwe assortiment getoond dat per direct beschikbaar is. Het is de etalage van 350 topkwekers uit Europa.

Kijk hieronder met ons mee of bekijk (én deel) de volledige fotoreportage via Facebook

Hoe het ooit begon
Het is eind jaren tachtig als Arie Bouman en nieuwe uitdaging vindt: de weekmarkt. Hij begintmet de verkoop van kaas en af toe bezorgt hij met zijn vader Dirk Bouman planten bij diverse bedrijven. Zo ontstaat al snel het idee om naast kaas ook planten te gaan verkopen op de weekmarkt. Omdat er naast consumenten ook steeds meer tuincentra inkopen komen start Arie zijn groothandel Arie Bouman Tuinplanten B.V.

In het voorjaar heeft Arie het druk met DE tuinplanten, maar in de winter valt de handel sterk terug. Om dit gat op te vangen start Arie met het oppotten en kweken van rozen om zo door de winter te komen. Meer dan 25 jaar later is Arie Bouman Tuinplanten B.V. uitgegroeid tot gespecialiseerd tuinplantenleverancier voor tuincentrum, bouwmarkt en handelaar. Naast het handelsbedrijf heeft het Arie Bouman op de eigen rozenkwekerij een breed assortiment stam-, klim- en struikrozen met meer dan 350 soorten tuinrozen in pot opgekweekt en afgezet in diverse landen.

 


Leandra de Boef | 03-02-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS