zaterdag 29 februari 2020
1. RFH Trade Fair 2020 FN TOP add

Martin Uittenbroek treedt terug als directeur van Vreugdenhil Young Plants

Martin Uittenbroek treedt terug als directeur van Vreugdenhil Young Plants
Martin Uittenbroek treedt per 1 maart aanstaande terug als directeur van Vreugdenhil Young Plants, zo meldt het bedrijf. Hij wordt opgevolgd door Eric in ’t Veld, directeur/eigenaar van Triple Group. In 't Veld zal in deze rol ook samen met Koos van der Klugt, directeur van Klugt Quality Plants, leiding gaan geven aan de Vreugdenhil-Klugt Combinatie. Martin Uittenbroek blijft betrokken als algemeen directeur bij de Vreugdenhil-Klugt Combinatie tot 1 januari 2021 om een naadloze transitie te verzekeren en zal daarna als adviseur optreden.
 
“Na 25 jaar is het tijd om het stokje over te dragen", vertelt Martin Uittenbroek. "Met zijn brede ervaring in zowel commerciële als directiefuncties in de AGF- en de sierteeltwereld is Eric in ‘t Veld de juiste persoon om mijn taken aan over te dragen.” Volgens Uittenbroek is de organisatie klaar voor deze nieuwe stap. "Eric zal ondersteund worden door een sterk en ervaren managementteam.”
 
V.l.n.r. Koos van der Klugt, Eric in ’t Veld en Martin Uittenbroek
Samen met zakelijk partner en bestuurder binnen de Vreugdenhil-Klugt Combinatie, Arie Kruithof, neemt In ’t Veld ook een deel van het aandelenpakket van de familie Uittenbroek over. Dit doen zij samen met Eurozaken, een investeerder uit Maassluis. De familie Uittenbroek behoudt een aandelenpakket in de onderneming en het aandelenbelang van de familie Van der Klugt blijft ongewijzigd. 

De Vreugdenhil-Klugt Combinatie bestaat uit Vreugdenhil Young Plants en Klugt Quality Plants. Twee aansprekende plantenkwekerijen, gespecialiseerd in groenteplanten voor de professionele markt, jonge planten voor de sierteelt zowel uit stek als uit zaad, Pick-&-Joy® plukgroenten voor de consument en bloeiende potplanten en een bijzonder assortiment perkgoed. 

Arie Kruithof en Eric in ‘t Veld zullen geleidelijk hun aandelenbelang in de Triple Group en de directie van de groep overdragen aan het management team van de Triple Group.

 


23-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

HortiContact


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS