zaterdag 29 februari 2020
FN TOP add 1. RFH Trade Fair 2020

Bercomex breidt uit in Colombia

Bercomex breidt uit in Colombia
Bercomex Flower Processing Solutions heeft deze maand een vestiging geopend in Bogotá, Colombia. Deze nieuwe B.V. draagt de naam Bercomex Américas SAS en wordt aangestuurd door Mauricio Daza. “Als toonaangevend bedrijf met meer dan 40 bloemverwerkingslijnen in Colombia is het van belang om je klanten op lokaal niveau te kunnen bedienen. Op deze manier zijn we voor onze (potentiële) klanten in Zuid-Amerika een serieuze sparringpartner”, vertelt Daza.
 
Familiebedrijf Bercomex valt samen met Schouten Agri Sorting Solutions en Invaro Services & Supplies onder de holding Invaro Agri & Horti Technology Group. Alle bv’s zijn sinds oktober 2019 gevestigd in Hoorn. Door de opening van het nieuwe kantoor in Zuid-Amerika profiteert het bedrijf van lokale marktkennis die onze medewerkers hebben en kunnen we onze klanten in dit continent nog beter adviseren. Zij begrijpen de branche en de cultuur. Sinds afgelopen november is Fredy Piñeros werkzaam als servicemonteur binnen het bedrijf. Daza: “De locatie biedt ook een verscheidenheid aan voordelen met zich mee, waaronder op het gebied van import en het aanbod van onderdelen. We kunnen onze klanten nu ontzorgen en lokaal zaken met hen doen. En last but not least, het is een stuk eenvoudiger om service op locatie te verlenen.”
 
Ondanks de focus op de Colombiaanse markt biedt Bercomex Américas ook een goed startpunt voor de overige landen binnen het continent. Daza ziet de toekomst in deze regio rooskleurig in.

22-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. Kasgroeit


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS