zondag 9 augustus 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Bloemenbureau deelt resultaten Bedankt Plant shopper activaties 2019

Bloemenbureau deelt resultaten Bedankt Plant shopper activaties 2019

In 2019 heeft Bloemenbureau Holland vier shopper activaties gelanceerd als onderdeel van de Bedankt Plant-campagne. Dit deden ze in de focuslanden Nederland, Duitsland en Frankrijk. Met deze activaties werd de Bedankt Plant-boodschap vertaald naar de winkelvloer.

Om ook de handel inzicht te geven in de resultaten van deze activaties, deelt het Bloemenbureau Holland (BBH) de highlights van de resultaten op haar website. Het gaat heirbij om de resultaten van de Shopper activatie met Nederlandse bloemisten, de Shopper activatie Orchidee met Albert Heijn, de Shopper activatie met Rewe in Duitsland en de Shopper activatie E-Leclerc in Frankrijk.

De activatie met Nederlandse bloemisten, die BBH in oktober lanceerde, blijkt het beste beoordeeld te worden door de doeltgroep met een 7,2. Voor deze activatie werd samengewerkt met Air So Pure, Bab Star, VBW en Waterdrinker Green Trade Center en 400 individuele bloemisten met het doel om de consument te verleiden om meer (Air So Pure) kamerplanten te kopen. Bij een storecheck bleek dat ruim 82 procent van de winkels ook actief en op de juiste manier meededen aan de actie. Er werden ruim 400.000 consumenten bereikt met online advertenties en 838 actiecodes online ingevoerd. Dit is 9,5 procent van de uitgegeven codes. Bij vergelijkbare acties is dit gemiddeld 3,5 procent. Kwantitatief onderzoek onder consumenten wees uit dat de doelgroep Aesthetic Expolorer de activatie het rapportcijfer 7,2 gaf.

Bekijk hier de highlights van de overige activaties


15-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS