donderdag 24 september 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Varend Corso niet meer naar Vlaardingen

Varend Corso niet meer naar Vlaardingen

Er verandert dit jaar veel voor het Varend Corso. Een nieuwe datum, een ander vaarschema en een aangepaste route en een samenwerking met SBS6. Het Varend Corso vindt dit jaar plaats in het eerste weekend van juli: 2,3,4 en 5. Bovendien vertrekt de corsostoet al op donderdagmiddag. Dit jaar heeft de organisatie ook het besluit moeten nemen om Vlaardingen niet meer aan te doen. Het gat tussen de gewenste bijdrage en toegekende subsidie van de gemeente bleek onoverbrugbaar te zijn. Hierdoor ziet het bestuur zich genoodzaakt om de route in 2020 in te korten en niet verder dan Maassluis te varen.

De ontwikkelingen zijn ingegeven om het corso een nieuwe impuls te geven. De organisatie wil op die manier een groter publiek kunnen bereiken. Met de nieuwe route en het inschakelen van SBS6 worden doelgroepen bereikt, die anders nooit op deze manier kennis zouden maken met de kakelverse Westlandse groenten, de weelderige bloemenpracht uit de kassen en het technisch vernuft dat daarmee gepaard gaat. 

 


13-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS