donderdag 2 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Bloeiproef Deliflor Chrysanten op 16 en 17 januari: the fabulous 50s!

Bloeiproef Deliflor Chrysanten op 16 en 17 januari: the fabulous 50s!

Back to the 50’s! De tijd van petticoats en Elvis Presley, Rock-'n-roll en Bill Haley. Hoge vetkuiven en Thunderbirds. Deliflor neemt u mee naar deze nostalgische tijd om al haar kleurrijke noviteiten en toekomstige toppers in chrysanten te presenteren tijdens de jaarlijkse bloeiproef. Op donderdag 16 en vrijdag 17 januari bent u vanaf 10.00 uur van harte welkom bij 'The American Diner’ voor een ‘real taste of Deliflor’.

The American Diner was in de jaren ’50 dé plek van jongeren waar de muziek uit de jukebox knalde, er lekkere snacks op de menukaart stonden en ze elkaar konden ontmoeten. In deze sfeer presenteren we dit jaar ook de nieuwe smaken in het chrysantenassortiment van Deliflor. Op de menukaart staan onder meer de meest recente noviteit Serenity Sweet en zal ook een 3e kleurvariant, Serenity Salmon, in de bloeiproef te bewonderen zijn.

In het Santini segment zal uiteraard de succesvolle witte Pizarro in bloei staan en is ook de witte santini Infinity zeker de moeite waard om te bekijken. Natuurlijk staan er ook diverse noviteiten waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn, zoals de groene troschrysant Deligreen, de roze pluischrysant Empress en de grootbloemige witte pluischrysant Leonov. In de bloeiproef staan tot slot ook nog diverse interessante rassen onder nummer, die nog in de testfase zitten en die we graag aan telers en handel tonen.

Naast de vele smaakvolle nieuwe chrysantenrassen staan er op deze 2 dagen tevens heerlijke versnaperingen voor lunch en diner op de menukaart. Telers, handel en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om de sfeer uit de 50’s te komen proeven in de Delicious American Diner, Korte Kruisweg 163 in Maasdijk. Speciaal voor telers uit de Bommelerwaard wordt in de middag busvervoer naar Maasdijk geregeld. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden via een bericht naar T 06 83 59 59 98 


13-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS