vrijdag 7 augustus 2020
Zomervakantie FN TOP add

Nederlandse emmerwasser bij Veiling Holambra in BraziliŽ

Nederlandse emmerwasser bij Veiling Holambra in BraziliŽ
Sinds kort is er een Nederlandse emmerwasser in gebruik genomen bij veiling Holambra in Brazilië. het is een uitgebreide emmerwasmachine van Limex waarbij diverse wasprocessen elkaar opvolgen. De  emmerwasser is in staat om 2000 emmers per uur van diverse soorten en maten te wassen, te desinfecteren en stickers te verwijderen.  
 
 
Hoe het allemaal begon
Twee medewerkers van Veiling Holambra bezochten begin 2018 op eigen initiatief de wasserijen van Flora Holland in Aalsmeer, Plantion in Ede en Veiling Rhein Maas in Stralen. Het bleek hierbij om drie emmerwassers van Limex te gaan. Een afspraak tussen dit bedrijf en de veiling in Brazilië volgde snel tijdens de IPM in Essen.
 
Na intensief overleg tussen medewerkers van Veiling Holambra en Limex zijn de reinigingswensen beschreven, denk aan gewenste aantallen, gewenst wasproces, lokaal beschikbare energiebronnen enz. Zo wordt bijvoorbeeld de wateraanvoer voorverwarmd met zonnewarmte van de daken van de splinternieuwe washal. Verwarming wordt extra ondersteund door elektrische verwarming. Ook deze energievorm wordt aangeleverd door de zon.    
 
Tijdens de engineeringsfase hebben medewerkers van Veiling Holambra, Limex bezocht om de voortgang te bekijken. In samenwerking met lokale medewerkers hebben twee Limex-monteurs ter plaatse gezorgd voor de opbouw en inbedrijfname van de emmerwasser. Daarbij werd ook een training en opleiding gegeven aan de uiteindelijke gebruikers van de machines. Ook bij onderhoudswerkzaamheden bieden we, indien gewenst, ondersteuning. 
 
“Limex heeft met de levering van de emmerwasser volledig aan al onze verwachtingen voldaan! Zowel technisch, qua ondersteuning als in de begeleiding. Alles werd geleverd binnen de afgesproken contractuele afspraken en op een professionele en plezierige wijze. De installatie, uitleg en begeleiding aan onze mensen is prettig verlopen en dit is een groot compliment. Limex heeft ook in Brazilië een tevreden klant er bij gekregen!” aldus André van Kruijssen, CEO Veiling Holambra.
 
Veiling Holambra is marktleider in handel en logistiek van snijbloemen in Brazilië. Onder leiding van directeur, André van Kruijssen, ontwikkelde Veiling Holambra een moderne toekomstgerichte visie. Kwaliteit is daarbij erg belangrijk. Door bloemenemmers hygiënisch schoon te wassen wordt de vase life van snijbloemen verlengd en krijgt de consument (nog meer) waar voor zijn geld. 
 
 

09-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS