woensdag 8 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Marcel Pennings Manager Procurement and Global Sourcing bij Holex Flower

Marcel Pennings Manager Procurement and Global Sourcing bij Holex Flower
Marcel Pennings is aangesteld als Manager Procurement and Global Sourcing bij Holex Flower. Hij zal een belangrijke schakel worden in het verder optimaliseren en verhogen van de service- en kwaliteitseisen die het bedrijf zichzelf dagelijks stelt, laat Holex Flower weten.
 
In zijn nieuwe rol gaat Pennings zich bezighouden met het aansturen van de inkoopafdeling is hij verantwoordelijk voor het verder optimaliseren van directe handelslijnen vanuit het buitenland naar de vestigingen in Aalsmeer, Miami en Shanghai. Daarmee wordt in 2020 de volgende stap gezet in de strategie van Holex Flower: het sourcen en leveren van bloemen van de beste producenten over de hele wereld gemakkelijk maken voor onze klanten en daarmee borg staan voor optimale kwaliteit. 
 
 
"2019 was voor het bedrijf een zeer succesvol jaar, met een recordomzet van 77 miljoen euro in Nederland en 10 miljoen euro voor de vestiging in Miami. Reden voor tevredenheid, maar zeker niet om op de lauweren te rusten. In tegendeel: juist een reden om het in 2020 nóg beter te willen doen. Het nieuwe jaar begint in dat licht goed, met de aanstelling van Marcel Pennings."
 
Pennings is een oude bekende van het bedrijf. Hij werkte tussen 1997 en 2004 al voor Holex Flower en keert nu terug op het oude nest. Pennings: “Om de beste kwaliteit en service te kunnen bieden, is het essentieel om duurzame en persoonlijke partnerships op te bouwen met zowel leveranciers als onze klanten. Inkopen bij de bron, bij voorkeur ook daar verpakt, korte lijnen onderhouden en weten welke wensen er spelen bij onze partners. Op die manier stemmen we niet alleen beter af op de behoefte van de markt, maar kunnen we ook voortdurend laten zien dat wij de aangewezen partij zijn om die behoefte in te vullen.”
 
 

09-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS