donderdag 2 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Schouten en Bercomex met nieuwste oplossingen op SMTB 2020

Schouten en Bercomex met nieuwste oplossingen op SMTB 2020

Deze week staan, van 7 tot en met 9 januari, Schouten Agri Sorting Solutions en Bercomex Flower Processing Solutions gezamenlijk op de SMTB (Stichting Mechanisatie Tentoonstelling Bollenstreek) 2020 in Vijfhuizen. Op stand 3C04 kunnen bezoekers meer te weten komen over de nieuwste oplossingen van beide bedrijven op het gebied van bloemen- en bollenverwerking, zoals de Hybride Ontboller van Bercomex.

De nieuwste ontboller van Bercomex, de Hybride Ontboller, is nu nog verder verbeterd. Het nieuwe richtmechanisme zorgt voor de best mogelijke snijpositie. Door zowel verticaal als horizontaal transport bereikt u maximale steellengte met minimale steelbreuk. En dit alles op een hoge verwerkingscapaciteit.

Met het besturingsplatform van Schouten kan bloembollenverwerking centraal aangestuurd worden met de mogelijkheid om instellingen zoals productsoort en maatsortering op te slaan. Met Remote Service is het tevens mogelijk om van afstand te ondersteunen. Ook krijgen gebruikers meer inzicht in de voorraden en ook zou volgens Schouten een beter rendement behaald worden.

De Furora Compact verwerkt tulpen volledig automatisch. Van beoordelen, selecteren tot aan sorteren. Door middel van röntgentechniek wordt de bloem tot in het kleinste detail beoordeelt. 

 


08-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS