vrijdag 7 augustus 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Van Koppen en Van Eijk starten nieuw initiatief in de duurzame sector

Van Koppen en Van Eijk starten nieuw initiatief in de duurzame sector

Peter van Koppen en Fons van Eijk gaan een nieuwe uitdaging aan. De medeoprichters van Van Koppen & Van Eijk, dat nu Charlie Works heet, zijn per 2 januari 2020 een nieuwe onderneming gestart onder de naam The Green Crew.

Het nieuwe bedrijf houdt zich bezig met het aannemen en uitvoeren van werk bij gerenommeerde installateurs van zonnepanelen. De ervaren teams, qua grootte afhankelijk van de grootte van de opdracht, bestaande uit één hoofdmonteur en diverse hulpmonteurs met eigen vervoer en hulpmiddelen, zullen het werk volledig zelfstandig en efficiënt uitvoeren. Er worden met de klanten langdurige afspraken gemaakt. 

“Nederland wil graag verduurzamen maar de bedrijven kunnen de vraag niet aan door gebrek aan goed gekwalificeerd personeel” aldus Peter van Koppen. Fons van Eijk heeft de kennis en de mogelijkheden om deze mensen wel te vinden én te binden en boeien: “Om aan de vraag naar vakbekwame technici te kunnen voldoen hebben we een modern selectie programma ontwikkeld. Zo kunnen we beschikken over ervaren en vakbekwame technici. Een uitgebreid assessment en de opstart van een talentenpool maken deel uit van onze aanpak. In principe bieden we onze medewerkers een vaste baan met opleiding en dus een zonnige toekomst!”

Peter van Koppen: “ De behoefte aan meer elektriciteit is groot. Er gaan steeds meer mensen elektrisch rijden en Nederland gaat van het gas af. We willen graag bijdragen aan het sneller plaatsen van meer zonnepanelen om in deze behoefte te voorzien. Fons en ik hebben energie genoeg. Wij worden zelfs extra enthousiast van het opzetten van dit bedrijf en gaan er met de volle 100% tegenaan.“


08-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS