woensdag 1 april 2020
FN TOP add FN TOP logo

Tienduizenden kerststukjes rollen dagelijks van de band

Tienduizenden kerststukjes rollen dagelijks van de band

Goede kans dat het kerststukje in huis bij PT Creations in Wijk en Aalburg van de lopende band is gerold. Het is 24 uur per dag topdrukte aan de lopende banden van het bedrijf. Het Brabants Dagblad nam er een kijkje.

Duizenden gedecoreerde potten, manden en schalen rollen deze weken van de lopende band bij PT Creations Upgrading Plants. ,,Driehonderd medewerkers zijn er zes dagen per week mee bezig”, vertelt algemeen directeur Janthijs de Fijter. ,,We maken nu naast de kerst- ook de oud en nieuw arrangementen. Daar zijn we al in oktober mee begonnen en dat duurt tot de kerstdagen. Dit is de drukste periode in het jaar voor ons.” Andere drukke periodes zijn die rond Valentijnsdag, de Paasdagen en Moederdag.

PT Creations, het bedrijf van Mark Timmermans, dat hij meer dan 25 jaar geleden samen met zijn vader en een neef opstartte, is komend over de Provincialeweg-Oost (N267) niet te missen. Het fraaie bedrijfspand ziet er gelikt en uitnodigend uit. Eenmaal binnen springen gelijk al de wanden met de glazen vitrines vol decoratieve plantstukken in het oog. Een palet aan vormen en kleuren.

In de productiehallen krioelt het van karren vol met gemaakte producten die klaar staan voor transport. De duizenden stukken zijn even daarvoor door de medewerkers aan tientallen korte lopende banden gecreëerd. Het gaat er zeer professioneel aan toe. Bij elke band staat een beeldscherm waarop een in detail een voorbeeld van het te maken stuk staat. Lees hier verder.

bron: BD


19-12-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS