zondag 9 augustus 2020
Let Hope Bloom Zomervakantie

Monique Heemskerk managing director Celieplant

Monique Heemskerk managing director Celieplant

Monique Heemskerk is per 1 januari 2020 de managing director van Celieplant. Door de groei van haar bedrijven heeft Groenland BV besloten een aparte directie aan te stellen voor zowel Celieplant als Bouquetnet. Peter Janmaat zal zich volledig gaan richten op Bouquetnet en enkele taken voor Groenland.

Heemskerk heeft de afgelopen jaren diverse project- en managementfuncties vervuld bij Royal Flora Holland. Ze heeft hier een groot internationaal netwerk opgebouwd en ruime ervaring in de sierteeltsector opgedaan, die haar in de nieuwe functie goed van pas komt. Met de invulling van de functie bij Celieplant door Monique Heemskerk verwacht John Celie, CEO Groenland, een grote stap in professionalisering te kunnen maken. "Gezien haar brede ervaring en kennis is zij ook een prachtige aanvulling op ons directieteam.”

“Het is voor mij een enorme eer om te mogen meebouwen aan de toekomst van Groenland. Celieplant is een prachtig modern bedrijf én het bedrijf waar het allemaal mee is begonnen. In mijn nieuwe rol binnen Celieplant kan ik mijn visie op processen en strategieën en brede kennis van de sierteeltsector goed inzetten,” aldus Monique Heemskerk.

Groenland B.V. is de holding van de bedrijven Celieplant, Bouquetnet, Bloominess, Spira en Greenpackers. Allen actief zijn in de sierteeltbranche. 

 


09-12-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS