woensdag 8 juli 2020
Let Hope Bloom Meesterlijk geschikt

Flower Factor ontwikkelt door met versterking

Flower Factor ontwikkelt door met versterking

Flower Factor slaat een volgende fase in. Met nieuwe strategische keuzes en diensten en met versterking van Paul Ras, Monique Chaudron en Peter Chaudron. Met deze versterking krijgt de toekomststrategie van het bloemistenplatform steeds meer vorm. De strategie bestaat uit uitbreiding van het aanbod van diensten en koppeling met andere sectoren, zoals mode en interieur.

Paul Ras is in de sierteelt bekend van marketingbureau Sense marketing & more. Dat blijft zo, maar hij gaat zich daarnaast bij Flower Factor actief bezighouden met de sierteeltpartners en de ontwikkeling en uitwerking van de nieuwe strategie.

Monique Chaudron is een succesvolle ondernemer uit de modeindustrie en zal onder andere daarmee de verbindingen gaan leggen en voert het algemene management. Peter Chaudron is de nieuwe financiële man achter Flower Factor.

Pim van den Akker is en blijft de eigenaar en is het creatieve ‘brein’ van Flower Factor. Mirjam Hendriks stond met Pim aan de wieg van Flower Factor, maar verlaat na 5 jaar het team voor een nieuwe uitdaging.

Flower Factor is een groeiend wereldwijd online platform waar bloemisten en consumenten geïnspireerd raken meer met bloemen en planten te doen. Met hoogwaardige content in foto, video en tekst worden ruim 80.000 volgers dagelijks via de diverse sociale media kanalen voorzien van een dosis florale inspiratie en educatie.


04-12-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS