maandag 13 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Samenwerking Dümmen Orange en telers Avalanche+ roos verlengd

Samenwerking Dümmen Orange en telers Avalanche+ roos verlengd

Dümmen Orange en de telerscoöperatie Avalanche+ hebben hun samenwerking met ten minste vier jaar verlengd. De insteek van de samenwerking is het nog verder verstevigen van de sterke positie van de Avalanche roos. De samenwerking is afgelopen week verlengd tot 2026.

De samenwerking werd vorige week ondertekend door Karel van Rijn van Avalanche+ en Koen Stigter van Dümmen Orange. Avalanche+ bestaat uit een selecte groep Nederlandse kwekers die tot de top in de snijbloemensector behoren. De samenwerking tussen veredelaar en telers wordt begeleidt door Ronald Grootscholten van Florpartners. Zo’n 25% van het Nederlandse snijrozen-areaal bestaat uit Avalanche+.

Dummen Orange en Avalanche verlengen samenwerking

Karel van Rijn over de samenwerking: "Het verlengen van het contract zegt uiteraard iets over het succes van deze samenwerking. We werken sinds 2013 intensief samen met Dümmen Orange." “De coöperatie van Avalanche+ telers bestaat uit de beste rozentelers ter wereld die dagelijks zorgen voor een topproduct voor de consument," verolgt Koen Stigter. "Het is een eer voor Dümmen Orange om met deze telers te mogen samenwerken en te bouwen aan de toekomst. Door haar goede eigenschappen zal Avalanche+ ook de komende jaren de eerste keus blijven wanneer men zoekt naar een witte roos.”


01-12-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS